Τropaio: Και το 2023 Δεν περιμέναμε τόση μεγάλη επιτυχία

Το Τropaio και το 2023 σημείωσε μεγάλη επιτυχία, το κοινό μας αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα μας με ενδιαφέροντα θέματα.
Δεν την περιμέναμε τέτοια μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία του Τropaio. Δεν υπάρχει άλλωστε συνταγή. Πάντα βέβαια ελπίζεις προς το καλύτερο. Όταν περπατάς στο δρόμο, καταλαβαίνεις τα μηνύματα που σου εκπέμπει το κοινό, ότι γνωρίζει την προσφορά μας.
Στο Τropaio ήταν βαρύ το φορτίο όταν πρωτοξεκινήσαμε, στην πορεία οι πολίτες μας εμπιστεύτηκαν, μας αξιολόγησαν, και μας ανέδειξαν ανερχόμενη δύναμη!
«Είπαμε απλώς θα βάλουμε τους δικούς μας όρους και… σε όποιον αρέσει! Οι δικοί μας όροι είναι να κάνουμε την ενημέρωση με τον τρόπο που την θέλουμε, δεν θα δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν. Στο Τropaio μας διακρίνει η σοβαρότητα και προπαντός η ειλικρίνεια, το Τropaio είναι μεγάλο κεφάλαιο στην κοινωνία και έτσι θα παραμείνει. Σας Ευχαριστούμε από καρδιάς, για την αγάπη που έχετε δήξει στο Τropaio, προχωράμε αταλάντευτα.
Ομολογούμε, ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε την προσπάθεια να οργανώσουμε αυτό το sati πριν από πολλά χρόνια, αδυνατούσαμε ακόμα και να φανταστούμε πώς θα μπορούσε να φτάσει τόσο ψηλά.

«Δείτε τα μηνύματα αναγνωστών μας »
Η επιτυχία σας αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση, είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης προσπάθειας στην ενημέρωση. 
Αφροδίτη φιλόλογος.
“Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, είναι μια πραγματική πηγή πληροφοριών. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς παράσιτα – διαφημίσεις”
Ν. Σπύρου. Κύπρος
Να ανέβετε ακόμα ψηλότερα γιατί το αξίζετε.
Μανός από Χαλκίδα.
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που μπορείς να πεις συγχαρητήρια και μπράβο στο Τropaio.
Διονύσης από Λιβαδειά.
Το Τropaio: Έχει τόλμη και δεν μασάει τα λόγια του.
Παναγιώτης.
“Σας ανακάλυψα τυχαία, μέσω ενός notif του κόσμου στο Καναδά. Εκπλήσσομαι από την ακρίβεια των λέξεων σας και την ποιότητα της δουλειάς σας.”
Ε. Χατζάκης. Τορόντο

Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!