Πολις Αθλητικός Σύλλογος Δασκαλειού Κερατέας

«Τropaio: Αυτή η ομάδα είχε όλα τα φόντα για να βρεθεί στην κορυφή»
Μια άνοδος που θα μείνει ανεξίτηλη στην μνήμη μας παρόλο των αντικειμενικων προβλημάτων που προέκυψαν. Στον μόλις 1ο χρόνο στα μπάσκετ δρώμενα της Λαυρεωτικής η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην Γ ΕΣΚΑ κατηγορία . Όμως, έκανε restart, και την σημαντική συμβολή του Δημάρχου Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς αποτελέσαμε την 1η οικιστική ομάδα καλαθοσφαίρισης του Δήμου Λαυρεωτικής και ευτυχώς για όλους μας δικαιώθηκε για την απόφασή του.

Παρόλο που ο Πόλις ΑΣ Δασκαλειού Λαυρεωτικής ξεκίνησε με – 2 βαθμούς το Πρωτάθλημα, με ήττα στην 1η αγωνιστική του Κυπέλλου και με ρόστερ ανάγκης, στηριζόμενος, κατά κύριο λόγο, στην κλάση του μπομπέρ Μαρκομιχάλη, στον γεροτριποντέρ Μπογδανίδη και σε μεταγενέστερο χρόνο στον μπαρουτοκαπνισμένο Γιαννακόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από απουσία 5 ετών, κατάφερε κάτι που φάνταζε αδιανόητο πριν μερικούς μήνες, την άνοδό του στην επόμενη τοπική κατηγορία. Νίκη λοιπόν σήμερα με 70-53 τον ταλαντούχο Άθλο Ηλιούπολης και 1η θέση στα μπαράζ ανόδου στον όμιλό μας.

Οι πόντοι μας : (Λούντζης, Αναγνωστόπουλος), Μπογδανίδης 10(2), Μαρκομιχάλης 24(3), Μπογδανίδης Δ., Παπαχρήστου Ι. 3(1), Παπαχρήστου Φ., Δέλλιος, Διονυσόπουλος, Γιαννακόπουλος 24(1), Ορφανάκος 2, Βιτζιλαίος 3(1), Γκίζης και Χρονόπουλος 4.