Tης Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ: από παιδικές χορωδιακές κρυστάλλινες φωνές (Video)

Τropaio: Ευτυχία είναι να ζεις αυτό που ονειρεύεσαι. Αυτό λέγεται ευτυχία. Λέγεται ζωή. Λέγεται αγάπη. Λέγεται σκοπός ζωής, λόγος ύπαρξης. Συγχαρητήρια στης γλυκύτατες νεανικές παρουσίες.

Η Χορωδία από παιδικές κρυστάλλινες φωνές είναι από το σχολείο της Πάφου. Η Χορωδία του Σχολείου, η οποία απαρτίζεται από μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, έλαβε μέρος στην κατηγορία Νεανικών και Σχολικών – Παιδικών χορωδιών και Ωδείων – Συλλόγων και αναμετρήθηκε με αξιόλογες συμμετοχές από όλη την Κύπρο και όχι μόνο.
Ερμηνεύοντας έργα του Μίκη Θεοδωράκη, απολαύστετα με της γλυκύτατες φωνές των Νέων παιδιών. Μουσικό Σχολείο Διεύθυνση ενορχήστρωση: Σωκράτης Τερπίζης Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης Στίχοι: Οδυσσέας Ελύτης Τραγούδι: Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Ελένη Νικοδήμου, Αλεξάνδρα Ποσνακίδου, Σοφία Παρασκευαΐδη.

Έχει αποδειχθεί βάσει επιστημονικών ερευνών και μελετών ότι η μουσική και το τραγούδι «χτίζουν» καλύτερους μαθητές, οξύνουν την μνήμη, βοηθούν στη συγκέντρωση και την αντιμετώπιση του άγχους, συμβάλλουν θετικά στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!