Έχουν γεμίσει αγέλες αδέσποτων – Τρόμος για τους πολίτες

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο που έχει βρει καταφύγιο στον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής Βόλου έπεσε χθες ένας φοιτητής, την ώρα που πήγαινε στο μάθημά του.
Με τον φόβο να τους επιτεθούν σκυλιά που βρίσκονται καθημερινά εντός και εκτός της Πολυτεχνικής Σχολής βρίσκονται δεκάδες φοιτητές στον Βόλο. Περισσότερα από 10 σκυλιά, τα οποία έχουν δημιουργήσει αγέλη, βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή σκορπίζοντας τον τρόμο σε πεζούς, αλλά και σε δίκυκλα οχήματα.
Μόλις χθες το πρωί, φοιτητής που πήγαινε στο μάθημά του, εντός της πανεπιστημιούπολης έπεσε θύμα επίθεσης από σκυλί. Ο νεαρός φοιτητής με καταγωγή από τη Λάρισα ξεκίνησε να τρέχει, με το τετράποδο, όμως, να του καταφέρει δάγκωμα στο γόνατο και να του σκίσει το παντελόνι.
Ο φοιτητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του που ενημερώθηκαν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς, επρόκειτο για επιφανειακό τραύμα, ενώ λίγη ώρα αργότερα ο φοιτητής αφέθηκε.
Οι γονείς του παιδιού ειδοποίησαν τον δήμο Βόλου για το περιστατικό, καταγγέλλοντας ότι στον χώρο του Πολυτεχνείου η παρουσία των σκυλιών είναι καθημερινή και αποτελούν κίνδυνο για τους φοιτητές.