Κακιά Θάλασσα: Είναι μια οργανωμένη παραλία (Video)

Τropaio: Καθαρά νερά και όμορφο περιβάλλον μια καλή παραλία στην Αττική
Συχνά κρίνουμε ένα μέρος, μια παραλία και ένα αξιοθέατο από το όνομά του. Στην περίπτωση της παραλίας «Κακιά Θάλασσα» αυτό δεν είναι ενδεικτικό γιατί αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ακούμε. Η παραλία Κακή Θάλασσα στην Αττική είναι μια αμμουδιά που θα απολαύσεις χαλαρό μπάνιο σε ρηχά νερά και θα δροσιστείς λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. Είναι ένας ιδανικός κοντινός προορισμός που θα σε κάνει να περάσεις καλά ακόμη και σε μονοήμερη.

Η Κακιά Θάλασσα είναι μια οργανωμένη παραλία και μια από τις πιο γνωστές της νοτιοανατολικής Αττικής. Αυτό σημαίνει ότι είναι προτιμότερο, ίσως, να πας καθημερινές ή και Σάββατο καθώς τις Κυριακές συγκεντρώνεται περισσότερος κόσμος. Η αμμώδης παραλία της Κακιάς Θάλασσας προσφέρεται για παιχνίδια στο νερό και ξέγνοιαστες στιγμές στα ρηχά. Ότι ακριβώς θέλουν μικροί και μεγάλοι.

Πρόκειται για μια φυσική υδάτινη ομορφιά την οποία μπορείς να βρεις χωρίς να φύγεις μακριά από το σπίτι σου. Η περιοχή στην παραλία προσφέρει στους επισκέπτες της και μία εναλλακτική. Μια αθλητική δραστηριότητα που δεν είναι άλλη από την… αναρρίχηση, σε ένα από τα καλύτερα αναρριχητικά πεδία που συναντά κάποιος κοντά στην Αθήνα!

Αυτό που ενδιαφέρει εσένα είναι ότι θα περάσεις καλά με καλό φαγητό και θα απολαύσεις το μπάνιο σου σε καθαρά νερά και θα περάσεις μια όμορφη μονοήμερη.

Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!