Αξίζει να επισκεφθείτε την Ορεινή Αρκαδία video

Ρεπορτάζ Γιώργος Φλεβάρης: Δημητσάνα, Στεμνίτσα, Καρύταινα. Κάθε χωριό και μια μακρόχρονη ιστορία, κάθε γειτονιά και ένα οικιστικό κόσμημα. Σε όλα θα βρείτε αξιοθέατα και άπλετη ομορφιά. Στη Δημητσάνα θα επισκεφθείτε την ονομαστή Βιβλιοθήκη της και το Μουσείο Υδροκίνησης. Στη Στεμνίτσα θα θαυμάσετε τον πύργο του Ροϊλού, το αρχοντικό του Μπουρνάζου και εκκλησίες του 12ου και του 15ου αιώνα. Στην Καρύταινα θα εντυπωσιαστείτε από το κάστρο .

Ο ποταμός Λούσιος αστράφτει στο φαράγγι του. Αρχαίοι ναοί και παλιά μοναστήρια καθαγιάζουν τον τόπο. Ιστορικά χωριά με παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστους πέτρινους ξενώνες. Η Ορεινή Αρκαδία: ένας ξεχωριστός, σχεδόν «μυθικός» προορισμός στην καρδιά της Πελοποννήσου. Στεμνίτσα, Δημητσάνα, Καρύταινα, Αρχαία Γόρτυνα, Μονές Προδρόμου και Φιλοσόφου. Ραφτινγκ, πεζοπορία, παραδοσιακά προϊόντα και νόστιμες τοπικές συνταγές, ένα μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο Υδροκίνησης. Μπορείτε να τα απολαύσετε όλα ακόμη και σε ένα Σαββατοκύριακο.
θα βγείτε στα ξύλινα μπαλκόνια της μονής Προδρόμου που κρέμεται πάνω από το φαράγγι του Λούσιου από τον 16ο αιώνα: η θέα μόνο ως θεϊκή μπορεί να χαρακτηριστεί. Η ομορφιά της φύσης της Πελοποννήσου βρίσκεται όλη εδώ.

Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!