Το “Πορτρέτο” ενός  αξιόλογου ανθρώπου της  ενημέρωσης

Γράφει Ο Ντίνος  Γαλανής. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιώργος Φλεβάρης,  είναι ένα αξιόλογο πρόσωπο με βαθύτατη παιδεία και “κοφτερό” μυαλό, χωρίς παρωπίδες, ένας συνεπής και σεβαστός συμπολίτης της Λαυρεωτικής, με πλούσια κοινωνική δράση, που δε διστάζει ποτέ να συγκρουστεί για τις ιδέες που πρεσβεύει, είτε συμφωνείς μαζί του είτε διαφωνείς, ο οποίος έχει περάσει τη ζωή του με το να σκέπτεται και να γράφει, γί αυτό και το ‘’τropaio’’  αναγνωρίστηκε και αγαπήθηκε από το πλατύ κοινό, είναι μια ανερχόμενη δύναμη, με ελεύθερο λόγο, με γνώμη, και κρίση.

Εκτιμάται, ότι η παρουσία του στα τοπικά δρώμενα στη Λαυρεωτική μόνο καλό θα μπορούσε να συνεπάγεται, εφόσον η προτεραιότητα είναι να λυθούν προβλήματα και να επικρατήσει η “επανάσταση του αυτονόητου”, η “επανάσταση της κοινής λογικής”.

Χωρίς ασφαλώς να αποκλείονται ανθυποψήφιοι, οι οποίοι ενδεχομένως να είναι φορείς της ίδιας πρόθεσης. Μακάρι να συμβαίνει, διότι η καλή και αποτελεσματική δουλειά, σε όλους τους τομείς, είναι πάντα ομαδική,  η Κερατέα – Λαυρεωτική, θα είχε Άλλη εικόνα σήμερα με ανθρώπους με τέτοιο βεληνεκές σαν τον  Γ. Φλεβάρη.

Από το 2012 έως σήμερα ενημερώνει το κοινό με μεθοδικότητα και πειθαρχία,  από το Τropaio, το παρακολουθούν εκατοντάδες – χιλιάδες πολίτες σε όλο τον κόσμο. Έχει στο ενεργητικό του και αρκετές βραβεύσεις. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη, είναι άξιος συγχαρητήριων. 

Ντίνος Γαλανής.  Χημικός μηχανικός  

 Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!