Ρόδος: 38χρονος υπέστη ανακοπή και υπέκυψε κατά την διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά

Ρόδος: Ο άτυχος άντρας έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια ελέγχου για ναρκωτικά και λίγο αργότερα πέθανε, με την είδηση να γίνεται θέμα συζήτησης στο νησί

Με τραγικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ένας 38χρονος άνδρας που διακομίσθηκε νεκρός στο νοσοκομείο. Είχε προηγηθεί αστυνομικός έλεγχος στο σπίτι που έμενε με την σύντροφό του, κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης 5 Μαρτίου, όταν άντρες της Δίωξη Ναρκωτικών, πήγαν για διεξαγωγή ελέγχου, στο σπίτι που διέμεναν ένας 38χρονος Έλληνας και η 33χρονη σύντροφός του, οι οποίοι είχαν απασχολήσει τις Αρχές για ανάλογες υποθέσεις ναρκωτικών στο παρελθόν.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν: 3 φιξάκια κοκαϊνης, ουσία 3 γραμμαρίων άγνωστης προέλευσης, 2 ζυγαριές ακριβείας, 4 φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία χρησιμοποιούνται για νόθευση κοκαΐνης, 28 γραμμάρια όξινο αμμώνιο, 39 πίπες πλαστικές καπνίσματος και δύο κινητά.

Κατά την διάρκεια της έρευνας ο 38χρονος, δήλωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και κατά την διακομιδή του υπέστη ανακοπή και υπέκυψε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.