Όταν αγαπάς το περιβάλλον το αποδεικνύεις! Ακόμα 7 απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου.

Ακόμα 7 απορριμματοφόρα απέκτησε ο Δήμος Μαρκοπούλου. Αισιοδοξία για ένα πιο “καθαρό” καλοκαίρι Επτά καινούργια απορριμματοφόρα στο Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας Με επτά νέα απορριμματοφόρα ενισχύεται το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου! Πρόκειται για ολοκαίνουργια οχήματα σύγχρονης τεχνολογίας και υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας που προστίθενται στο μηχανοκίνητο στόλο του Δήμου, σε μια συνολική, γιγαντιαία προσπάθεια ανανέωσης του εξοπλισμού.
Τα οχήματα παρελήφθησαν την Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Ηλεκτροφωτισμού, κ. Ιωάννη Αϊδινιώτη, παρουσία του Δημάρχου Μαρκοπούλου, Κωνσταντίνου Δ. Αλλαγιάννη στο Αμαξοστάσιο του Δήμου. Σε κοινή τους δήλωση τόνισαν τη σημασία του έγκαιρου σχεδιασμού και της διαρκούς και σκληρής δουλειάς, προκειμένου να επιτευχθεί ο συνολικός εκσυγχρονισμός της υπηρεσίας Καθαριότητας.

Μάλιστα, επισήμαναν για ακόμη μια φορά το γεγονός ότι η μάχη για την καθαριότητα του Δήμου μας είναι σκληρή και δίνεται καθημερινά από τους εργαζόμενους στα συνεργεία καθαριότητας, αλλά σε αυτή τη μάχη καλούμαστε όλοι να μετέχουμε προστατεύοντας το περιβάλλον. Τα νέα μέσα που αποκτήθηκαν αποτελούν εφόδια για την Υπηρεσία και την ακόμη δραστικότερη αναβάθμισή της» σημειώνουν ολοκληρώνοντας την κοινή δήλωσή τους.
Τropaio: Η βιομηχανία βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη, μόλις για έναν αιώνα κι έχει ήδη καταφέρει να καταστρέψει σχεδόν κάθε οικοσύστημα στον πλανήτη. Η φύση δεν έχει πρόβλημα σχεδιασμού. Οι άνθρωποι έχουν.