Τropaio: Δίνουμε φωνή σε όλους

Το Τropaio είναι του σχολιασμού, και του προβληματισμού. Αφού βρεθήκατε στη σελίδα μας, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε μια χάρη. Κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαβάζουν και υποστηρίζουν το δημοσιογραφικό μας περιεχόμενο, το οποίο στόχος μας είναι να είναι πάντα προσβάσιμο σε όλους, ασχέτως οικονομικής ή κοινωνικής κατάστασης.
Το περιεχόμενο που παράγουμε βασίζεται μόνο στις δικές μας αποφάσεις, στη δική μας κρίση και δεν επηρεάζεται από διαφημίσεις ή από τις προτιμήσεις πολιτικών ή μετόχων. Η συντακτική μας ομάδα δρα ανεξάρτητα, έχοντας ως βασική αξία ότι πρέπει να δίνουμε φωνή σε όσους δεν ακούγονται αρκετά και να ασκούμε πιέσεις στους ισχυρούς.

Και αυτό είναι το στοιχεία που μας διαφοροποιεί από άλλα Μέσα Ενημέρωσης, ειδικά σε μια εποχή όπου η ύπαρξη μιας διαφανούς και ανεξάρτητης δημοσιογραφίας είναι κρίσιμη. Η υποστήριξή σας μας δίνει δύναμη και μας επιτρέπει να δουλεύουμε με τον τρόπο που το κάνουμε ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …
Κάποιοι μας ρωτούν, γιατί δεν βάζουμε της ανακοινώσεις που ανακοινώνονται κατά διαστήματα από περιφέρεια και δήμους για έργα που ανακοινώνονται. Το Τropaio έχει ξεκαθαρίσει, θα δημοσιεύει μόνο έργα που έχουν ξεκινήσει.
Γιατί από λόγια οι πολίτες έχουν χορτάσι!!!!

Tropaio:Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!