Πάγωσε όταν άκουσε από υπάλληλο της τράπεζας την αλήθεια – «Μόλις έγινε ανάληψη 26.100 €»

Σίφωνα με τον ανταποκριτή του Tropaio.Η Σκιάθος συζητάει από χθες τον εφιάλτη μιας μεσίτριας που έχασε χωρίς να το καταλάβει τα χρήματα που είχε σε τραπεζικό της λογαριασμό…
Εχασε τη γη κάτω από τα πόδια της χθες το απόγευμα (05-05-2022) 33χρονη στη Σκιάθο, όταν έλαβε τηλεφώνημα από την τράπεζα, μετά από επικοινωνία που είχε με υποτιθέμενη κάτοικο του νησιού για αγοραπωλησία οικοπέδου.

Η τράπεζα την ενημέρωσε ότι ποσό συνολικού ύψους 26.100 ευρώ είχε κάνει φτερά από τον λογαριασμό της. Η επιβεβαίωση κωδικού που έκανε μέσω του κινητού της για να πληρωθεί προκαταβολή χρημάτων για τις υπηρεσίες που θα παρείχε μετέφερε στο λεπτό τα χρήματά της σε άλλον λογαριασμό.

Η υποτιθέμενη πωλήτρια του οικοπέδου που της συστήθηκε με στοιχεία προσώπου υπαρκτού στο νησί, ήταν απατεώνισσα. Ολα συνέβησαν από τη μία στιγμή στην άλλη. Η 33χρονη εργαζόταν στο γραφείο της, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα στο σταθερό. Η απατεώνισσα της ανέφερε ότι έχει ένα οικόπεδο στη Σκιάθο και ζήτησε από εκείνη παροχή υπηρεσιών για την πώλησή του.

Η υποτιθέμενη πωλήτρια της είπε ότι θα της δώσει προκαταβολή για τις υπηρεσίες της και στη συνέχεια της έστειλε μήνυμα στο κινητό, με το οποίο ζητούσε να πατήσει επιβεβαίωση για τη μεταφορά των χρημάτων.

Για τη μεταφορά των χρημάτων εμφανίστηκε ένας κωδικός, τον οποίο η 33χρονη τον έδωσε στην πελάτισσά της για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Εν συνεχεία ενημερώθηκε από τα κεντριά της τράπεζας για τη μεταφορά των χρημάτων της σε άλλον λογαριασμό! Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η ηλεκτρονική απάτη καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου