Ο πρωταθλητής της “λούφας”: 13 χρόνια είχε… αναρρωτική άδεια υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων!

Είχε να πάει στο γραφείο του από το 2011!
Αν υπήρχε Ολυμπιακό μετάλλιο …κοπάνας, δικαίως θα του είχε απονεμηθεί! Πρόκειται για υπάλληλο του Δήμου Μετεώρων, ο οποίος πήρε αναρρωτική άδεια το 2011 και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει ποτέ στην υπηρεσία του!
Τον αναζήτησε μετά από …13 χρόνια ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος απευθύνθηκε στο γραφείο προσωπικού, για να μάθει πόσοι εργάζονται στον Δήμο του και τι κάνει ο καθένας.

Φανταστείτε την έκπληξη του Δημάρχου όταν διαπίστωσε την πολυετή “αναρρωτική άδεια” του υφιστάμενου του! Βεβαίως, ο υπάλληλος ελάμβανε κανονικότατα τον μισθό του. Δεν γνωρίζουμε αν αμειβόταν και για υπερωρίες!

Απίθανα πράγματα που καταδεικνύουν εν πολλοίς και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Κράτους και των φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr την 1η Ιανουαρίου και με την ανάληψη των καθηκόντων του ο νέος δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους. Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που… εμφανίζονταν αραιά και που. Έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.

Το απίθανο;… Πριν λίγες μέρες επέστρεψε κανονικά για δουλειά και υπάλληλος που… αγνοούνταν από το μακρινό 2011 και έπειτα από αναρρωτική που είχε πάρει!!!… 13 χρόνια και 3 μήνες μετά… “Δεν παίζουμε εδώ” λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος “είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν Δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν”.