Ξεκινούν και στην Ελλάδα αγωγές κατά της Astra Zeneca και κατά του Ελληνικού Δημοσίου για θανάτους και παρενέργειες

Περίπου 400.000 πολίτες εμβολιάστηκαν σχεδόν υποχρεωτικά με Astra Zeneca στην Ελλάδα!
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του europost.gr ξεκινούν και στην Ελλάδα αγωγές κατά της εταιρείας Αstra Zeneca και του Ελληνικού Δημοσίου, που υποχρέωσε 400.000 πολίτες σχεδόν, να εμβολιαστούν με το συγκεκριμένο σκεύασμα, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις ειδικών για ενδεχόμενες παρενέργειες σε επίπεδο θρομβώσεων!

Πιο αναλυτικά τώρα όλες οι νεότερες εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα,που έχει συνεγειρει την διεθνή κοινή γνώμη,έχουν ως εξής:

Δύο χρόνια και οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας είχε δώσει παραγγελία για «κυνηγητό» ανά την Ελλάδα σχετικά με τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης από τον κορωνοϊό, κινητοποιώντας μάλιστα τις εισαγγελικές Αρχές σε πανελλαδικό επίπεδο. Ο τότε ανώτατος εισαγγελέας είχε ζητήσει έρευνα σε οκτώ επίπεδα, με στόχο, όπως ανέφερε στην παραγγελία του, την προστασία της δημόσιας υγείας. Εκατοντάδες ποινικές διώξεις είχαν ασκηθεί τότε και μεγάλος αριθμός πολιτών που δεν εμβολιάστηκαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, όπως και πολλοί περισσότεροι που παραβίασαν τα… κορωνομέτρα, βρέθηκαν κατηγορούμενοι.

Οι παρενέργειες και οι θάνατοι από το εμβόλιο μίας εκ των φαρμακευτικών εταιριών, όπως καταγράφονται εκ των υστέρων, ανοίγουν όμως τον δρόμο για μαζικές αγωγές εναντίον της εταιρίας, ενώ δεν αποκλείεται να συμπαρασύρουν αγωγές και για τις υπόλοιπες φαρμακευτικές, εάν προκύψει κίνδυνος. Και μπορεί η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ψήφισε τότε στη Βουλή με διαδικασίες-εξπρές τροπολογία που προέβλεπε το ακαταδίωκτο για τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, ωστόσο, εάν αποδειχθεί ότι τα εμβόλια προκάλεσαν βλάβες στην υγεία, τότε η Δικαιοσύνη θα δώσει τη λύση…

Πάντως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αθηνά Λινού, η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε να εμβολιαστούν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι με το συγκεκριμένο εμβόλιο της AstraZeneca! Συνολικά δόθηκαν 400.000 δόσεις!

Στο εξωτερικό έχουν ήδη κατατεθεί οι πρώτες αγωγές κατά της εταιρείας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, από μέρα σε μέρα αναμένεται να κατατεθούν αγωγές και στην Ελλάδα!