Μέχρι και Έλον Μασκ ανησυχεί για την πληθυσμιακή κατάρρευση στη χώρα μας

Πολιτικές μας ηγεσίες αδιαφορούν! – Την ίδια στιγμή η Ελλάδα κατακλύζεται από κάθε είδους παράτυπους μετανάστες
Δημογραφικό στην Ελλάδα: Μέχρι και Έλον Μασκ ανησυχεί για την πληθυσμιακή κατάρρευση στη χώρα μας, αλλά οι πολιτικές μας ηγεσίες αδιαφορούν! – Την ίδια στιγμή η Ελλάδα κατακλύζεται από κάθε είδους παράτυπους μετανάστες
Σοκ προκάλεσε στην Ελληνική κοινή γνώμη(παρόλο που στα συστημικά ΜΜΕ πέρασε στα ψιλά)η ανάρτηση του “παγκόσμιου” δισεκατομμυριούχου Ελον Μασκ για την πληθυσμιακή κατάρρευση του Δυτικού κόσμου, με…τρανό παράδειγμα την Ελλάδα!
Ο ίδιος αναπαράγει ένα επιστημονικό άρθρο, στο οποίο αναφέρονται στοιχεία για τον υπέρ πολλαπλασιασμό των θανάτων στην Ελλάδα και την καθίζηση των γεννήσεων. Οι προβλέψεις είναι ξεκάθαρες: Στη χώρα μας το 2050 ο Ελληνικός πληθυσμός μετά βίας θα ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια!

Και, ενώ η συγκεκριμένη προοπτική είναι κάτι περισσότερο από ζοφερή, δεν φαίνεται να απασχολεί καθόλου την κυβέρνηση και το Ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αδιαφορούν επιδεικτικά όλοι! Και γίνονται ακόμη πιο προκλητικοί, όταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φθάνει στο σημείο να προτείνει ως “λύση” για την δημογραφική κατάρρευση την…”ενίσχυση” του πληθυσμού μας από την νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών, παρόλο που η ίδια γνωρίζει ότι οι περισσότεροι προέρχονται από χώρες με άλλα θρησκευτικά και πολιτισμικά ήθη και με άλλες κουλτούρες, που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, την γυναίκα κλπ.

Ιδού, λοιπόν, ο έσχατος ξεπεσμός των πολιτικών μας! Τον πήρε είδηση, έστω και εμμέσως και ο Ελον Μασκ! Μόνον εμείς συνεχίζουμε να τους ψηφίζουμε, παρόλο που ξέρουμε την αλήθεια!
Συν-Ελληνες περαστικά μας!