Πειραματόζωο στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών η 16χρονη

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 16χρονη – «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα για τους ασύλληπτους βασανιστές της

Η ανήλικη νοσηλεύεται εγκεφαλικά νεκρή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας την ώρα που οι Αρχές εξετάζουν πόσοι και ποιοι εμπλέκονται με το κύκλωμα ναρκωτικών

Μάχη για τη ζωή της σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας δίνει η 16χρονη που έπεσε σε κώμα, μετά από χρήση «σίσα» και κάνναβης σε οίκημα στον Βύρωνα.Η 16χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κρίσιμη κατάσταση, από μονοκατοικία στον Βύρωνα, όπου γινόταν εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών από ανήλικους
Παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρή η 16χρονη μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ενώ αποκαλύπτεται η δράση της σπείρας που την εκμεταλλευόταν, χρησιμοποιώντας την ακόμα και ως πειραματόζωο για δοκιμές νέων ναρκωτικών.

Η κοπέλα βρέθηκε σε μονοκατοικία στον Βύρωνα όπου γινόταν εκτεταμένη χρήση σίσα και άλλων ναρκωτικών από ανήλικους. Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση συμμορίας συλλαμβάνοντας έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικους, ως μέλη επικίνδυνης σπείρας.

Εκτός από την μονοκατοικία στον Βύρωνα, μετά από έρευνα των αρχών εντοπίστηκε και μία μισογκρεμισμένη κατοικία στη Γλυφάδα, όπου έκρυβαν τις ποσότητες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με στοιχεία που προκύπτουν από τη δικογραφία και την κατάθεση της μητέρας της κοπέλας, οι έμποροι ναρκωτικών δεν άφηναν την ανήλικη ούτε να χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνό της.