Χτύπησαν γιατρό στο κεφάλι Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη

Ο γιατρός δέχτηκε επίθεση στο νοσοκομείο Βόλου, από συγγενείς ενός τραυματισμένου παιδιού που εξέταζε. Φοβισμένοι από τις σκηνές οι συνάδελφοί του…

Διάχυτος ο φόβος στο νοσοκομείο Βόλου, μετά τη νέα επίθεση σε γιατρό. Αυτή τη φορά, δράστες ήταν οι συγγενείς ενός μικρού παιδιού που είχε τραυματιστεί. Αρχικά το ανήλικο αγόρι εξέτασε χειρουργός που έκρινε ότι θα πρέπει να χειριστεί την κατάσταση παιδίατρος. Τότε τα 10 άτομα που συνόδευαν τον μικρό ξέσπασαν, επειδή πιθανότατα πίστεψαν πως οι γιατροί θα αφήσουν το αγόρι αβοήθητο. Ένας από αυτούς χτύπησε τον γιατρό, με το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στο κεφάλι.

Μέσα στο Νοσοκομείο, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μπήκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών δέκα Ρομά, συγγενείς ενός παιδιού που είχε κοπεί στο χέρι. Αμέσως παρέλαβε το παιδί χειρουργός και η εξέταση διεξαγόταν σε ένα κλίμα έντασης με τους συγγενείς του παιδιού να φωνάζουν και να προκαλούν εντάσεις με υστερίες.

Όταν ο χειρουργός τους είπε πως θα κληθεί παιδίατρος, ξαφνικά προκλήθηκε πανικός, από τους συγγενείς που κατάλαβαν πως ο γιατρός θα “παρατούσε” το παιδί. Στην προσπάθειά του να εξηγήσει ο χειρουργός τι θα ακολουθήσει, χτυπήθηκε με κινητό στο κεφάλι.

«Φωνάζω, ουρλιάζω και κανείς δεν ακούει. Η είσοδος που οδηγεί στο Τμήμα Επειγόντων ήταν αφύλακτη και δεν υπήρχε σεκιουριτάς. Η εταιρεία σεκιούριτι φυλά το πάρκινγκ του Νοσοκομείου και όχι εμάς που κάνουμε εφημερίες τρόμου. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη, ένα ξέφραγο αμπέλι.

Ο χειρουργός από το Τμήμα μου είναι καλά, αλλά ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι ζούμε. Μέσα στο Νοσοκομείο μπουκάρει ο καθένας και κάνει ό,τι θέλει. Ας έρθουν να εργαστούν στις συνθήκες που εργαζόμαστε εμείς», δήλωσε στα gegonota.news ο διευθυντής του Τμήματος γιατρός κ. Καραμέτος.