«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» Είμαστε η δύναμη που έρχεται να πάρει τη διοίκηση και να αλλάξει την Λαυρεωτική. (Φώτο)


Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 στην πόλη της Κερατέας, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου της παράταξης “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ” με επικεφαλής την υποψήφια δήμαρχο Λαυρεωτικής, κυρία Ιωάννα Κουλουβράκη.

Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, στην οποία παρόντες ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος κος Αθανάσιος Αυγερινός, ο κος Σωτήρης Μεθενίτης τέως δήμαρχος Μαρκοπούλου και υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με το Σγουρό και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι με τον Χαρδαλιά, κος Δημήτριος Καλύβας και κα Μαρία Ναυροζίδου.
Η Ιωάννα Κουλουβράκη και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους δημότες που παραβρέθηκαν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις για την Κερατέα και τους οικισμούς. Μετά το πέρας του καθιερωμένου αγιασμού, η Ιωάννα Κουλουβράκη παρουσίασε σε σύντομη ομιλία τις βασικές θέσεις και προτάσεις της παράταξης για την Κερατέα της επόμενης πενταετίας.

Τropaio: Ιωάννα Κουλουβράκη. «θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους εσάς, χρειάζεστε όλοι και όλες σε αυτή τη νέα προσπάθεια». η υποψήφια δήμαρχος έθεσε κάποια πράγματα που έχουν λογική ,και είναι άμεσα εφαρμόσιμα.

Προσκλητήριο προς όλους να ενώσουν δυνάμεις και να την εμπιστευτούν για να διαμορφωθεί «η Λαυρεωτική που ονειρευόμαστε» Κατά την ομιλία της παρουσία κόσμου, υποψηφίων συμβούλων, στελεχών, φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού της τόνισε, «Εμπιστευτείτε μας, είμαστε έτοιμοι, είμαστε η δύναμη που έρχεται να πάρει τη διοίκηση και να αλλάξει την Λαυρεωτική.
Αναφερόμενη στον συνδυασμό της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ» σημείωσε πως είναι μια κίνηση πολιτών, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε από κάτω προς τα πάνω, χτίζοντας ισχυρές συμμαχίες με σκοπό την αλλαγή στη διοίκηση της Λαυρεωτικής και την επιθυμία να γίνει η Λαυρεωτική μια πόλη καθαρή, πράσινη, εξωστρεφής και κοσμοπολίτικη. Επεσήμανε ότι η κατάσταση σήμερα στη Λαυρεωτική, δεν ήταν τόσο βρώμικη και τόσο παραμελημένη.

Κλείνοντας απεύθυναν χαιρετισμό ο Σωτήρης Μεθενίτης, και ο Νίκος Ζαγουρής, τονίζοντας ότι είναι ιδανική επιλογή της Ιωάννας Κουλουβράκη για τον δήμο Λαυρεωτικής.

Το Τropaio,απευθύνθηκε σε μερικούς από τους παρευρισκομένους, να μας πουν τι γνώμη τους, για την υποψήφια δήμαρχο Ιωάννα Κουλουβράκη .

1)Διονύσης. Μπράβο της, τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Λαυρεωτική.

2)Δημότης . Είναι μια δυναμική κοπέλα, υπεύθυνη με καθαρό λόγο.

3)Έλενα. Στο δήμο το 50% βασιλεύει η αργομισθία, θα μπει κάποτε μια τάξη.

4)Δέσποινα. Πιστεύω ότι είναι δραστήρια, έχει επάνω της ενέργεια.

5)Οικιστής. Να Κάνει μια βόλτα στη κερατέα, και τους οικισμούς να δει τα προβλήματα που υπάρχουν.

6)Δημότης. Φαίνεται έξυπνη και δραστήρια, να ρίξει το βάρος της στη Κερατέα που τα συνετεράκια την κατάντησαν κοινότητα.

7)Βασίλης . μπράβο της, λίγα λόγια με ουσία.

8)Ευαγγελία. Είπε κάποια πράγματα που έχουν λογική και είναι άμεσα εφαρμόσιμα.

9)Ανδρέας. Ο κατάλαλος άνθρωπος στη κατάλληλη θέση.

10)Σταμάτης. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για την Λαυρεωτική.

12 Χρόνια Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!