Φτάνει πια! Σοβαρευτείτε επιτέλους!

Έχουμε αγανακτήσει, έχουμε τρελαθεί, φτάνει πια, δεν το καταλαβαίνετε Απευθύνομε σε όλους σας σε όλα τα κόμματα. Δεν πάει άλλο, δεν το καταλαβαίνεται, δεν το βλέπετε? Δεν βλέπετε γύρο σας, Δεν ζείτε στην Ελλάδα, δεν σας ενδιαφέρει ο κόσμος γύρο σας που υποφέρει.

Τόσο πολύ έχετε χάση την ανθρωπιά, την αγάπη, το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο σας, το ενδιαφέρον για το μέλλον των παιδιών σας, το μέλλον του τόπου που ζείτε, το μέλλον της πατρίδας σας. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι μωροφιλοδοξίες, οι κομματικές σας καρέκλες, τα πρόσκαιρα αξιώματα και το χρήμα, Τι να τα κάνετε όλα αυτά.

Πώς μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε όλα αυτά, όταν υπάρχει τόση δυστυχία, τόση φτώχεια, τόση απελπισία γύρο σας, Πώς μπορείτε να μιλάτε, να γελάτε, να τρώτε και να κοιμάστε ήσυχοι, όταν οι συνάνθρωποι σας υποφέρουν από τα δικά σας λάθη, την δική σας αδιαφορία και ανικανότητα. Τελικά εμείς που υποφέρουμε εξαιτίας σας, ήμαστε πιο ευτυχισμένοι παρά τα μεγάλα προβλήματα που μας φορτώσατε και την ευτυχία που μας κλέψατε. Σας λυπάμαι πραγματικά.

Δεν θέλω όμως να είμαι άδικος. Μεγάλο φταίξιμο έχουμε και εμείς , που τόσα χρόνια ανεχόμασταν όλα αυτά, βολεμένοι στην αδιαφορία μας και στο ‘’δεν βαριέσαι’’. Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Έχουν φτάσει στο απροχώρητο, ο κόσμος υποφέρει, δεν αντέχει άλλο, απελπίστηκε. Κάντε κάτι επιτέλους, καθίστε όλοι μαζί, συζητήστε, βρείτε λύσεις. Μην ψάχνετε αυτά που σας χωρίζουν, βρείτε αυτά που σας ενώνουν, για να μπορέσουμε να πάμε επιτέλους μπροστά σ’ αυτόν τον τόπο.

Ο Λαός σας έδειξε τον δρόμο σε αυτές της εκλογές, με το μήνυμα που έστειλε. Σας ανάγκασε με την ψήφο του, να καταλάβετε ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορείτε να βρείτε την σωστή λύση. Να σώσετε την Πατρίδα σας και τον Λαό της, να του δώσετε, ζωή και ελπίδα για το μέλλον.

Συγγνώμη. Δεν μπορώ να συνεχίσω να γράφω. Μόλις τώρα έμαθα, ότι ένας ακόμη συνάνθρωπος και συμπολίτης μου, 42 χρονών, αυτοκτόνησε για οικονομικά προβλήματα. Είναι ο δεύτερος μέσα σε λίγες μέρες. Κάντε κάτι σας παρακαλώ. Νικολαΐδης Χρήστος