Η Κρήτη αποχαιρετά τον 36χρονο που έριξαν από τον καταπέλτη μέλη του πληρώματος του Blue Horizon

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα Παρασκευή (8.9.2023) στις 12:00 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του 36χρονου Αντώνη Καργιώτη, ο οποίος πνίγηκε στο λιμάνι του Πειραιά όταν τον έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί.

Η σορός του Αντώνη Καργιώτη βρέθηκε από τις 11:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο, μια ώρα πριν ξεκινήσει η κηδεία του, όπως είχε ενημερώσει η οικογένεια. Πλήθος στεφάνων τοποθετήθηκαν έξω από την εκκλησία για τον 36χρονο που πνίγηκε στον Πειραιά ενώ προσπαθούσε να μπει στο Blue Horizon.

Όλη η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη. Η σορός του έφτασε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου και η ατμόσφαιρα ήταν ήδη «παγωμένη». Τραγικές φιγούρες στην εκκλησία οι δικοί του άνθρωποι…

Ο ένας αδελφός και η μία αδελφή του Αντώνη λιποθύμησαν πριν ξεκινήσει η νεκρώσιμος ακολουθία και χρειάστηκε να πάνε 2 ασθενοφόρα στην εκκλησία για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Η αδελφή του, που λιποθύμησε, είχε πάει στην Κρήτη από τη Μήλο για την κηδεία του.
Σημειώνεται, επίσης, ότι στην κηδεία πήγε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, όπως και η υπουργός Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ στο Λασίθι, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Με δαπάνη του δήμου Αγίου Νικολάου η κηδεία του 36χρονου
Λίγες ώρες μετά τον φριχτό θάνατο ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου, Αντώνης Ζερβός δηλώνει πως η δημοτική αρχή θα στηρίξει την οικογένεια του 36χρονου με όλες τις δυνάμεις του ενώ παράλληλα αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της κηδείας του.