ΑΓΝΟΙΑ  ΚΑΙ  ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Είναι πασίγνωστο, ότι ο Δήμαρχος Δ. Λουκάς έχει άγνοια από Κερατέα. Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι η τοποθέτηση υπογείων κάδων απορριμμάτων στην πάνω αγορά Κερατέας στη θέση που έχει παραχωρηθεί και έχει κατασκευαστεί Parking δίπλα στην υπό ρυμοτόμηση ιδιοκτησία Σοφρώνη.
Με την ρυμοτόμηση διανοίγεται η οδός Αγ. Αθανασίου έως Κόδρου.
Κι’ όμως με εντολή Δημάρχου, χωρίς να συμβουλευτεί ούτε τους ντόπιους συμβούλους ούτε την τεχνική υπηρεσία, τοποθέτησε τους κάδους (μόνιμους με μπετόν) στο κέντρο του υπό διάνοιξη δρόμου!!!
Και όχι μόνο αυτό, όταν του επισημάνθηκε προφορικά αυτό, αντί να αναγνωρίσει την άγνοια και το λάθος του, δήλωσε ότι ‘‘θα στενέψουμε το δρόμο’’.
Επιπλέον, όπως με πληροφόρησε Δημοτικός Σύμβουλος του από Κερατέα, ο λόγος που η διάνοιξη της οδού , και η κατεδάφιση των κτηρίων διαρκώς αναβάλλονται , παρότι έχουν αποζημιωθεί εδώ και πολύ καιρό, είναι αφ’ ενός αυτό το ΛΑΘΟΣ που τους επισημάναμε εγγράφως αφ’ ετέρου το ότι το γκρέμισμα θέλουν να γίνει όσο πιο κοντά στις Δημοτικές εκλογές για να το θυμούνται οι ψηφοφόροι (όπως λένε).
Τέλος, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ενώ η πολιτεία έχει εδώ και 3 χρόνια διαθέσει στους Δήμους τεράστια κονδύλια (Για το Δήμο μας δυνατότητες για 500.000€ ενώ 1.000.000€) για εξοπλισμό ανακύκλωσης, ο Δήμος μας δήλωσε αδυναμία να προμηθευτεί εξοπλισμό (κυρίως κάδους) και παρέδωσε αυτό το δικαίωμα – ευκαιρία στον κ. Πατούλη. Έτσι ο κ. Πατούλης αγόρασε ότι αυτός νόμιζε, δηλαδή τους υπόγειους κάδους και μας τους παρέδωσε ως ΔΗΘΕΝ έργο του.
Έτσι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ,αλλά κάδους υπόγειους σε ελάχιστα σημεία της πόλης.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή, του κ. Λουκά, δεν έχει ΜΟΝΟ ΑΓΝΟΙΑ για τα θέματα της Κερατέας. Επιδεικνύει άγνοια και πρωτοφανή ανικανότητα και για τη διαχείριση των απορριμμάτων.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ τ. Δήμαρχος.

Τropaio: Αυτά τα χαλάσματα είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, δείτε της φωτογραφίες και τα συμπεράσματα δικά σας. Στο Tropaio οι οικογένειες που μένουν γύρω από το περιβάλλοντα χώρο μας δήλωσαν, κλίνουμε πόρτες και παράθυρα, γιατί τα τρωκτικά που ζουν εκεί, τα βράδια σουλατσάρουν και φοβόμαστε να μην μπουν στα σπίτια μας.
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!