Ασφαλτοστρώσεις περιοχών Δήμου Λαυρεωτικής για την βελτίωση της οδικής ασφάλειας

Στο πλαίσιο του προγράμματος για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας υπογράφηκε σύμβαση, στις 16/05/2023 μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και της αναδόχου εταιρείας, συμβατικού προϋπολογισμού 2.745.301,60 ευρώ.
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης – NextGenerationEU. Θα πραγματοποιηθεί μια σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση του οδοστρώματος που αφορά στην εντός σχεδίου πόλης περιοχή Κερατέας, περιοχή Κακής Θάλασσας Κερατέας, περιοχή Πλάκας Κερατέας και περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου.
Πρόκειται για περιοχές αμιγούς κατοικίας στις οποίες υπάρχουν πολλοί κοινόχρηστοι χώροι, σχολεία, εκκλησίες, αθλητικά κέντρα και έχουν μεγάλη κίνηση πεζών. Το έργο προβλέπεται να ξεκινήσει άμεσα.

Στο Τropaio περίπου 20 οικογένειες σε κεντρικό σημείο τη Κερατέα οδός Ανδρούτσου μας κατήγγειλαν τα εξής, καταρχάς μπράβο σας για το ηλεκτρονικό σας έντυπο, είστε ένα μεγάλο κεφάλαιο στη τοπική κοινωνία. Όπως διαπιστώσατε ο δρόμος είναι σε αθλία κατάσταση, τα βράδια δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, και δε κυκλοφορούμε γιατί θα βρεθούμε σε κανένα νοσοκομείο με κατάγματα. Κάποιες άλλες κυρίες πιο κάτω μας δήλωσαν , έστρωσε όλους τους κατσικόδρομους στα βουνά και όχι τη πόλη, αυτό κύριε μου είναι εικόνες τροπής το 2023.
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!