Συλλυπητήρια στον μεγάλο καλλιτέχνη Γιάννης Βογιατζή

Τropaio: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από την είδηση του θανάτου του Γιάννη Βογιατζή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.
Τropaio:Το Γιάννη τον ζήσαμε από πολύ κοντά στο εξοχικό του στη Κερατέα. Τον τελευταίο καιρό που τον συναντήσαμε είχε καταπέσει. Ήταν μια από τις λαμπρότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ένας ευγενής και χαριτωμένος, πάντοτε χαμογελαστός, άνθρωπος, ο Γιάννης Βογιατζής υπήρξε από τους αγαπημένους και ιδιαίτερα σεβαστούς τραγουδιστές, τόσο στο κοινό, όσο και μεταξύ των συναδέλφων του. Αν και ο ίδιος έλεγε ότι βρέθηκε στον χώρο του θεάματος σχεδόν από τύχη, το πηγαίο ταλέντο του, ο μοναδικός τρόπος ερμηνείας και η καταπληκτική φωνή του, μάγεψαν, επί δεκαετίες, τους ακροατές του στις μουσικές πίστες, στο ραδιόφωνο, στα πλατό των κινηματογραφικών στούντιο.
Δύο φορές βραβευμένος, στο Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού της Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν να μας θυμίζουν τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Η ομάδα του Τropaio, Εκφράζει τα Θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του. Η κηδεία θα γίνει 19 του μηνός στη 1 το μεσημέρι, στην Κερατέα.
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!