Η πρώτη δήλωση του νέου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρης «Νίκησε η Δημοκρατία»

«Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά»
Μέσα από τη φυλακή, ο Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Χειμάρρας, έκανε την πρώτη του δήλωση. «Νίκησε η Δημοκρατία! Κέρδισε η Χιμάρα! Ευγνωμονώ όσους επέδειξαν λεβεντιά. Συμμερίζομαι όσους υπέκυψαν στην τρομοκρατία.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, όλοι οι πολίτες της Χιμάρας και εγώ ως Δήμαρχος, πρώτος μεταξύ ίσων, περπατάμε ενωμένοι για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί, υπερασπιζόμενοι την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα!» έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook.

Πανηγυρισμοί στη Χειμάρρα
Πανηγυρικό το κλίμα έξω από το εκλογικό κέντρο του νικητή πλέον των δημοτικών εκλογών για το δήμο της Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη. Συγκινημένοι οι συγκεντρωμένοι μιλούν για μια μεγάλη νίκη αν και ο Μπελέρη βρίσκεται προφυλακισμένος στα Τίρανα.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο επικεφαλής του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και βουλευτής Χειμάρρας, οκ. Βαγγέλης Ντούλες, ανέφερε δύο πτυχές της εκλογικής διαδικασίας: Η πρώτη είναι ο θρίαμβος για την Χειμάρρα, όπως είπε χαρακτηριστικά, και η δεύτερη να αποφυλακιστεί ο Μπελέρης.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε ένα θρίλερ στην καταμέτρηση των ψήφων, καθώς νικητής αναδείχτηκε ο Μπελέρης με 30 ψήφους διαφορά από τον Γκόρο. Μέχρι και την τελευταία κάλπη η μάχη ήταν ψήφο με ψήφο, με αποτέλεσμα από το βράδυ της Κυριακής (14/5) που έκλεισαν οι κάλπες να έχει εκτυλιχθεί ένα πραγματικό θρίλερ.