Τropaio: Σας ευχαριστούμε που μας ανεβάσατε πολύ ψηλά

Τropaio: Σας Ευχαριστούμε από καρδιάς, για την αγάπη, που έχετε δήξει, να ενημερώνεστε όλα αυτά τα χρόνια από το Τropaio. Χίλια ευχαριστούμε. Ένα sait με μηνύματα ανθρωπιάς και ανθρωπιστικής παιδείας, κάτι που χρειαζόμαστε έντονα. Χρειαζόμαστε έναν καλύτερο ανθρωπιστικό πολιτισμό.  Επίσης ένα ευχαριστώ και σε αυτούς που δουλεύουν, αλλά είναι αφανείς ήρωες, δεν εμφανίζονται μπροστά.
Είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα, το οποίο στέφθηκε με επιτυχία χάρη σ’ εσάς.
Ομολογούμε, ότι όταν πρωτοξεκινήσαμε την προσπάθεια να οργανώσουμε αυτό το sait πριν από πολλά χρόνια, αδυνατούσαμε ακόμα και να φανταστούμε πώς θα μπορούσε να λάβει σάρκα και οστά, το όραμα αυτό του δημιουργού του Τropaio. Που λέγετε Γιώργος Φλεβάρης.
Το καταφέραμε χάρη στην στήριξη του κοινού από την Ελλάδα και του Απόδημου Ελληνισμού.
Συγκινηθήκαμε πολύ διαπιστώνοντας πως μοιραζόμαστε με τόσους επιστήμονες το ίδιο πάθος και τις ίδιες αγωνίες αναφορικά με την ενημέρωση επί όλων τον θεμάτων. Έχουμε εθελοντές ανταποκριτές σε 10 πόλεις στην Ελλάδα. Τους ευχαριστούμε!

«Δείτε τη μας περιέγραψαν αναγνώστες μας »

Η επιτυχία σας αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση, είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης προσπάθειας στην ενημέρωση. 
Αφροδίτη φιλόλογος.
“Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, είναι μια πραγματική πηγή πληροφοριών. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χωρίς παράσιτα και διαφημίσεις”
Ν. Σπύρου. Κύπρος
Να ανέβετε ακόμα ψηλότερα γιατί το αξίζετε.
Μάνος από Χαλκίδα.
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι που μπορείς να πεις συγχαρητήρια και μπράβο στο Τropaio.
Διονύσης από Λιβαδειά.
Το Τropaio: Είναι μεγάλο κεφάλαιο στη κοινωνία.
Παναγιώτης.
“Σας ανακάλυψα τυχαία, μέσω ενός notif του κόσμου στο Καναδά. Εκπλήσσομαι από την ακρίβεια των λέξεων σας και την ποιότητα της δουλειάς σας.”
Ε. Χατζάκης. Τορόντο
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!