Χρυσό βραβείο στον Πειραιά για το πρόγραμμα ανακύκλωσης «e-Κάνθαρος»

Μώραλης: Είναι πάντα ευχάριστο να βλέπεις να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται πρωτοβουλίες και δράσεις
Χρυσό βραβείο στα «Βest City Awards 2023», που έγιναν στις 16 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη, απέσπασε ο δήμος Πειραιά για το πρωτοποριακό πρόγραμμα ανακύκλωσης «e-Κάνθαρος».

Συγκεκριμένα, απενεμήθη στον Δήμο Πειραιά το βραβείο «GOLD» στην Ενότητα 2: Green City, «Δράσεις ενθάρρυνσης – ενημέρωσης πολιτών για την ανακύκλωση, για το σύστημα Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πηγή «e-Κάνθαρος». Το βραβείο εκ μέρους του Δήμου Πειραιά παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Παναγιώτης Ρέππας.

«Το GOLD βραβείο που είχα την τιμή να παραλάβω στα Best City Awards 2023, με γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια για τις προσπάθειες που έχουμε κάνει, με σκοπό την ενθάρρυνση και ενημέρωση των δημοτών μας, σχετικά με την ανακύκλωση και πιο συγκεκριμένα για το πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης “ΚΑΝΘΑΡΟΣ”. Ένα πρόγραμμα, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από τους δημότες μας, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν πλέον τα 2.000 νοικοκυριά. Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι το δεύτερο κατά σειρά βραβείο που παίρνει ο δήμος μας για τις μεθόδους που ακολουθεί, με σκοπό την αύξηση της ανακύκλωσης, μετά το βραβείο που μας απονεμήθηκε από το economist στο πλαίσιο της Δ.Ε.Θ. Προχωράμε με πρόγραμμα και συνέπεια με σκοπό την περαιτέρω διεύρυνση του προγράμματος, αλλά και τη δημιουργία και ανάπτυξη νέων επιτυχημένων δράσεων» είπε.