Για ποια ανακύκλωση; Μπλε και πράσινοι κάδοι καταλήγουν στο ίδιο απορριμματοφόρο!(video)

Αγαπητό Τropaio: Για ποια ανακύκλωση μιλάμε στην πόλη μας, όταν το περιεχόμενο του μπλε και του πράσινου κάδου καταλήγουν στο ίδιο απορριμματοφόρο; απορριμματοφόρο του Δήμου την ώρα της αποκομιδής των σκουπιδιών έριχνε στο ίδιο απορριμματοφόρο τόσο τα σκουπίδια του πράσινου όσο και εκείνα του μπλε κάδου, τα οποία είναι προς ανακύκλωση.
«Άδικα τα ανακυκλώνουμε στα σπίτια μας;
Η ανακύκλωση για τον Δήμο Λαυρεωτικής φαίνεται τελικά ότι είναι ψιλά γράμματα. Ο μπλε κάδος της ανακύκλωσης καταλήγει στο ίδιο φορτηγό όπου αδειάζει και ο πράσινος των συμμείκτων. Παλεύουμε για να ανακυκλώσουμε τα πλαστικά και άλλα υλικά, να τα καθαρίζουμε για να τα πετάξουμε στον μπλε κάδο και ο Δήμος μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας. Αναμφισβήτητα ο Δήμος έχει απαξιώσει την ανακύκλωση για να οδηγήσει όλα τα σκουπίδια μας για καύση, είναι λυπηρό αυτό που ζηβενη.
Να σημειωθεί βέβαια, πως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντιληπτό κάτι τέτοιο, πολλοί πολίτες έχουν αγανακτήσει με αυτό το χάλι. Ένας αγανακτισμένος πολίτης . Δ. Μ

«Τtropaio: αγαπητέ αναγνώστη, δεν είσαι μόνο εσύ αγανακτισμένος με αυτά που συμβαίνουν, είναι εκατοντάδες ,το σοβαρό αυτό θέμα το έχουμε διαπιστώσει και εμείς , όταν θέσαμε το θέμα σε κάποιους υπαλλήλους που έκανα την αποκομιδή μας δήλωσαν άλλα ντάλα. Δεν είναι ο μόνος δήμος που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι αρκετοί! Για αυτό και η φύση εκδικείται με καιρικά φαινόμενα και εκατοντάδες ιούς στη ατμόσφαιρα. Δεν βλέπουμε όμως και κανένα ενδιαφέρον από το υπουργείο περιβάλλοντος !»

Δείτε το  βίντεο από κάποιο  δήμο.

Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!