ΕΛ.ΑΣ.: Αυτός είναι που ξάφριζε κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα

Οι αστυνομικοί ζητούν περαιτέρω πληροφορίες για τον συλληφθέντα που ξάφριζε κοσμηματοπωλεία στην Αττική.

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του ανθρώπου που «τρύπωνε» σε κοσμηματοπωλεία και με τη μέθοδο της απασχόλησης έκανε κλοπές προχώρησε η Αστυνομία.

Ο Παναγιώτης Λεμπέσης του Δημητρίου συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου 2022 από αστυνομικούς της Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476201 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 29-6-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.