Το Μήνυμα στους υποψήφιους δημάρχους


 Τropaio: Στους υποψήφιους δημάρχους γενικός λέμε κάτι απλό, η συντριπτική πλειοψηφία θα αποτελείται από νέους και άφθαρτους υποψηφίους, που θα ξεκινούν σχεδόν από την ίδια αφετηρία και δεν θα υστερούν έναντι των άλλων στην κούρσα της εκλογής.
 
Δεν θα λέτε ψέματα σε κανέναν. Θα συστρατευτείτε όλοι για τον μεγάλο κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από τον να δώσετε νέα πνοή στην περιοχή σας. Η πρόοδος και η ευημερία θα έρθει μέσα από το γενικότερο καλό και αυτό θα αποβεί προς όφελος τόσο δικό σας, όσο και των πολιτών.
 
Κύριο μέλημα όλων θα είναι να αναστήσετε αυτό τον χειμαζόμενο τόπο, εφαρμόζοντας δράσεις και πολιτικές που θα δώσουν στους νέους μας την δυνατότητα να επενδύσουν και να μείνουν στην περιοχή μας. αλλά έχοντας δίπλα τους όχι έναν δήμο αδιάφορο και εχθρικό, αλλά έναν δήμο συμπαραστάτη και βοηθό σε ότι χρειαστεί.
 
Οι δημότες πλέον δεν σηκώνουν άλλο παραμύθι. Έχουν βαρεθεί την κοροϊδία από τους νυν, αλλά δεν τσιμπάνε και σε όσους δηλώνουν νέοι, αλλά θέλουν να χτίσουν νέο σπίτι με παλιά υλικά. Η αλλαγή στο δήμο δεν πρέπει να γίνει μόνο στο πρόσωπο του δημάρχου, αλλά να συνοδευτεί από μια γενικότερη αλλαγή.
Νέοι άνθρωποι θα δώσουν νέα πνοή και θα φέρουν νέα νοοτροπία και νέες αντιλήψεις στην θεώρηση των πραγμάτων. Αυτό είναι το νέο που πρέπει να φέρετε και πάνω σε αυτό να εργαζόσαστε καθημερινά. Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν δήμαρχοι που είναι επιτυχημένοι, αυτό οι δημότες τους, θα το εκτιμήσουν καταλλήλως .
Το Τropaio: Μιλά με νέους ανθρώπους και κατανοούν ότι αξίζει να κάνουν μαζί το νέο βήμα που θα αλλάξει τα πράγματα.
 
Τropaio: Πρώτο και με διαφορά!