Ένα 4χρονο αγόρι έσωσε τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση

Παρά την ηλικία του λειτούργησε άμεσα και ψύχραιμα, αυτό οφείλετε στο περιβάλλον που μεγαλώνει, οι γονείς του το παιδαγωγούν σωστά, και μπράβο τους. Ένα 4χρονο αγόρι, ο Logan Mohr κατάφερε να σώσει τη μητέρα του που έπαθε επιληπτική κρίση χάρη στην ψυχραιμία που υπέδειξε.
Όπως έγινε γνωστό στα ξένα μέσα, η Kayla Mohr, η μητέρα του αγοριού πάσχει από χρόνιες επιληπτικές κρίσεις για περισσότερο από μια δεκαετία.«Καθώς μεγάλωνε, του εξηγούσα ότι αν συμβεί αυτό στη μαμά ( μια κρίση) , θα πρέπει να τηλεφωνήσει στον μπαμπά», είπε η Kayla Mohr.
Όταν τον περασμένο μήνα ετοίμαζε τον γιο της για το σχολείο, άρχισε να μη νιώθει καλά και έπαθε κρίση. Ο σύζυγός της απουσίαζε κι ο γιος της κάλεσε το 100 έχοντας ανοικτή ακρόαση. Χωρίς να πανικοβληθεί, μπόρεσε κι εξήγησε ήρεμα τι ακριβώς έπαθε η μητέρα του καταφέρνοντας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Έμεινε στο τηλέφωνο μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο.«Δεν μπορείς να εκπαιδεύσεις ένα παιδί να το κάνει αυτό, ο γιος μου λειτούργησε από ένστικτο», είπε η μητέρα του.
Προς τιμήν της γενναιότητας και της ψυχραιμίας του, ο μικρός Logan Mohr έλαβε πιστοποιητικό διάσωσης καθώς και δύο μετάλλια από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Sheboygan, μια τιμή που ταιριάζει σε έναν ήρωα.
«Είναι ο μικρός μου Σούπερμαν», δήλωσε με περηφάνια η μητέρα του.

Πηγή:kktv.com