Άλυτο πρόβλημα οι συνεχείς επιθέσεις από αδέσποτα σκυλιά

  (Σκληρές εικόνες)

«Τropaio: Που θα πάει αυτί η κατάσταση με της επιθέσεις των αδέσποτων σκύλων, μήπως υπάρχει κανείς υπεύθυνος, να μας δώσει μια εξήγηση!  Διερωτάται ο  πολίτης, αν έρθει αντιμέτωπος με έναν επιτιθέμενο σκύλο  τι πρέπει να κάνει σε αυτή τι περίπτωση ; Να κάτσει να τον  κατασπάραξη ; η να σηκώσει την μπαστούνα να τον κτυπήσει για να αμυνθεί ;  θα υποστώ της συνέπιες του νόμου ;   η επιλογή είναι δική σου….

Μια  γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την ενημέρωσαν για την επίθεση στο παιδί της του 10χρονου Γιώργου ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στο χωριό Στίρφακα της. Αν και ειδοποιήθηκε η φιλοζωική εταιρεία, δεν έκαναν απολύτως τίποτα, πήρα το ένα από τα δύο τα σκυλιά, το αρσενικό, και το θηλυκό παραμένει στην περιοχή, ποιος έχει επιτέλους την ευθηνή!

Σύμφωνα με τον ίδια «ευτυχώς ήταν ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές του παιδιού που φώναζε «βοήθεια σώστε με». Ο άνθρωπος αυτός βγήκε με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα σκυλιά.

Καλαμάτα: Άγρια επίθεση αδέσποτων σκύλων σε 34χρονη – Σώθηκε από θαύμα Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση από επτά αδέσποτα σκυλιά για πάνω από 10 λεπτά! Σημειώνεται πως ο σύζυγος της γυναίκας μετά το περιστατικό κάλεσε το 100, ωστόσο το περιπολικό της αστυνομίας δεν κατέφθασε ποτέ ώστε να καταγράψει το συμβάν. «Τους έκανα δύο κλήσεις και με παρέπεμψαν σε δύο τηλέφωνα, είτε του δήμου, είτε της φιλοζωικής» αναφέρει.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας στην τοποθέτησή του πάνω στο θέμα δήλωσε: «Κάτι δεν κολλάει. Η Αστυνομία επιλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση ιδιαίτερα όταν υπάρχει τραυματισμός πολίτη από ζώο. «Το να μην πηγαίνει η αστυνομία σε τέτοια περιστατικά τα οποία της καταγγέλλονται αποτελεί παράβαση καθήκοντος» επισήμανε.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας, ερωτώμενος για το εάν υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης είπε πως δεν πιστεύει ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. «Η διεύθυνση της Αστυνομίας δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό, τώρα εάν δεν αξιολογήθηκε σωστά το συγκεκριμένο περιστατικό δεν μπορώ να το γνωρίζω» είπε. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνάδελφοι της την μετέφεραν στο νοσοκομείο Καλαμάτας με ΙΧ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

 ‘’ΜΑΖΕΥΤΕΤΑ’’ η βαλτέ αυστηρά πρόστιμα σε αυτούς που έχουν τη ευθηνή, είτε λέγεται δήμος η φιλοζωικές  οργανώσεις-σωματεία.

 Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!