Οι καλοί εργαζόμενοι θα  πρέπει να αμείβονται η με καλό μισθό η προαγωγή

Τropaio: Οι υπεύθυνοι στους δήμους, θα πρέπει να αναγνωρίζουν της προσπάθεια των καλών εργαζομένων και να τους επιβραβεύουν αναλόγως.
Επειδή, σε όλους αρέσει να αναγνωρίζονται οι κόποι τους, είναι σημαντικό ο εργοδότης να ευχαριστεί τους υπαλλήλους του ή τουλάχιστον να δείξει ότι αναγνωρίζει τις προσπάθειές τους.
Όταν, λοιπόν, ένας υπάλληλος εργάζεται σκληρά απαιτεί να υπάρξει αναγνώριση και ανταμοιβή των κόπων του, για να συνεχίζει τη σκληρή δουλειά. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικρατήσει δυσφορία και θα τον κάνει να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες καριέρας.
Ένας ικανός και ταλαντούχος υπάλληλος είναι πραγματικά παθιασμένος με το αντικείμενο απασχόλησής του στο δήμο. Ένας καλός εργοδότης οφείλει να του παρέχει τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το πάθος τους, χωρίς να τους εγκλωβίζουν σ΄ένα “κουτί”. Αυτά τα λέμε γιατί κάποιοι εργαζόμενοι σε κάποιους δήμους όπως μας καταγγέλλουν πολίτες, ειδικά στον εξωτερικό τομέα είναι λουφαδόροι, αυτό μας το επιβεβαίωσε κάποιος αντιδήμαρχος κάποιου δήμου. Μας είπε το έξεις, οι περισσότεροι είναι κοπανατζήδες, πρέπει να τους παρακολουθείς συνέχεια.
Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!