Πατέρας 12χρονης «παγίδευσε» 47χρονο που έστελνε άσεμνα μηνύματα στο παιδί του

Ένας 50χρονος πατέρας μίας 12χρονης από την Πάτρα, κατάφερε να «εγκλωβίσει» έναν 47χρονο, ο οποίος έστελνε μέσω Instagram μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24news.gr, οι διαθέσεις του δράστη ήταν ακόμη πιο επιθετικές, αφού έκλεισε ραντεβού με το κορίτσι σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων, χωρίς όμως να υπολογίσει πως θα έπεφτε σε «παγίδα», αφού μαζί με την 12χρονη στο «ραντεβού» τον περίμενε και ο πατέρας της.

Ο 50χρονος κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας και τον συνέλαβαν.

Όπως μεταδίδει το site, ο πατέρας αντιλήφθηκε ευτυχώς έγκαιρα πως η κόρη του λάμβανε στο κινητό αισχρά μηνύματα από τον 47χρονο και προχώρησε άμεσα σε ενέργειες με σκοπό να τον βρει και να τον παραδώσει στις Αρχές. Άρχισε λοιπόν ο πατέρας να συνομιλεί από τον λογαριασμό της κόρης του με τον 47χρονο προκειμένου να του κλείσει ραντεβού για λογαριασμό του παιδιού. Το ραντεβού κλείστηκε το απόγευμα της Κυριακής σε πλατεία των Ζαρουχλεΐκων και εκεί πήγε μαζί με την κόρη του. Άφησε τον 47χρονο να την πλησιάσει και μόλις αυτό έγινε τότε εμφανίστηκε, τον ακινητοποίησε και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο 47χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.