Τropaio: Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών

Tο Tropaio: Σε μήνυμά του αναφέρει: Οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα σε κάθε σχολική χρονιά. Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής είναι η κορύφωση της αγωνίας χιλιάδων υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Συγχαρητήρια σε  όλους τους  επιτυχόντες που κατάφεραν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους.  Η επιτυχία τους αυτή συνιστά επιβράβευση της πολύχρονης προσπάθειάς τους για την κατάκτηση της γνώσης. Μια επιτυχία που είναι αναμφίβολα προσωπική, καθώς είναι αποτέλεσμα της δικής σας  εργασίας. Στην πορεία όμως αυτή που έχουν συμβάλει σε σημαντικό βαθμό τόσο οι εκπαιδευτικοί, με ευσυνειδησία καθοδήγησαν τη μελέτη σας, όσο  και οι οικογένειές σας  που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό σας.

Ευχόμαστε σε όλους οι νέοι δρόμοι να είναι γεμάτοι με εμπειρίες που θα σας οδηγήσουν στην προσωπική σας  ανάπτυξη και στη διαμόρφωση μιας ισχυρής επαγγελματικής ταυτότητας, εφόδιο απαραίτητο ώστε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις προκλήσεις του επαγγελματικού στίβου. Σας  ευχόμαστε επίσης να απολαύσετε τη διαδρομή που θα σας  φέρει πιο κοντά στην εκπλήρωση των ονείρων σας.

Ωστόσο, όσοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη δοκιμασία αυτή, ας έχουν υπομονή, επιμονή και θάρρος να αδράξουν τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν μπροστά σας, να τις διεκδικήσετε με θέληση και αποφασιστικότητα καταλήγει το Τropaio.

Tropaio: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!